Optime reprogramată

Joi, 27 noiembrie, de la ora 19.00, HCM Constanța trebuia să dispute, la Călărași, meciul cu Dunărea, din cadrul optimilor Cupei României. Asta în condițiile în care sâmbătă, 29 noiembrie, campionii vor evolua în Norvegia, la Elverum, în manșa secundă a turului 3 din Cupa EHF. În ultima instanță, Federația Română de Handbal a dat curs solicitării clubului dobrogean, prin care cerea reprogramarea disputei cu Dunărea. Aceasta  se va disputa pe data de 17 decembrie. În atare condiții, formația constănțeană are posibilitatea să pregătească în liniște retrurul cu Elverum.

În Cupa României s-a consemnat deja o surpriză, Dinamo București a eliminând-o pe Știința Bacău, vicecampioana și finalista ediției trecute, cu scorul de 30 – 28.

Joi sunt programate alte patru partide: Argeș Pitești – HC Vaslui, Poli Timișoara – HC Reșița, Steaua – CSM București și Energia Pandurii Tg. Jiu – CSU Suceava. Pe 8 decembrie se va juca meciul HCM Minaur Baia Mare – Potaissa Turda, iar pe 9, U Cluj – HC Odorhei. Ultima echipă calificată în sferturi se va cunoaște după disputa de pe 17 decembrie, dintre Dunărea Călărași – HCM Constanța. Sferturile care se vor disputa în dublă manșă sunt programate în zilele de 4 și 7 februarie 2015.

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *