miercuri, 26 februarie 2020
Acasă > Politica > Opţiuni şi efecte ale alegerilor parlamentare în Republica Moldova. Dezbatere la ,,Radiografia Zilei”

Opţiuni şi efecte ale alegerilor parlamentare în Republica Moldova. Dezbatere la ,,Radiografia Zilei”

Cum este împărţit electoratul din Republica Moldova, care sunt opţiunile şi ce schimbări majore ar putea aduce acest scrutin atât pe plan intern, cât şi extern, cât de disiplinaţi sunt alegătorii de peste Prut, dar şi ce aşteptări au ei de la viitorul Legislativ sunt doar câteva dintre aspectele ce vor fi abordate în ediţia din această seară a emisiunii ,,Radiografia Zilei” realizată de Mihaela Ciorbaru şi moderată de aceasta împreună cu jurnalistul George Mucianu.

Subiectele vor fi dezbătute în platou împreună cu Vald Gîra – reprezentantul studenţilor basarabeni din cadrul Universităţii ,,Ovidius” şi Cristina Ţurcan – studentă şi reprezentant în Biroul Electoral pentru alegerile din Rep. Moldova din cadrul universităţii constănţene. Prin telefon vom afla părerile privind importanţa acestui scrutin în contextul geo-politic actual de la lectorul universitar Enache Tuşa  de la Universitatea Ovidius din Constanţa şi conf.univ. Adrian Basarabă de la Universitatea de Vest din Timişoara.

Telespectatorii pot interveni în direct, la numărul de telefon 0241 760 207, cu tarif normal, pentru a-şi exprima opiniile pe marginea temei dezbătute sau pentru a adresa întrebări invitaţilor.

Emisiunea poate fi urmărită cu începere de la ora 20.30 pe Litoral TV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *