duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Social > Ora Pământului a fost marcată și la Constanţa

Ora Pământului a fost marcată și la Constanţa

Noaptea trecută, constănțenii au sărbătorit „ Ora Pământului” în cel mai mare parc din oraș! În semn de respect pentru natură și mediul înconjurător, zeci de lampioane au decorat cerul și sute de lumânări au ars pentru a le aminti celor din jur că protejarea mediului și economia de energie pot fi realizate printr-un gest simplu. Chiar dacă afară au fost doar două grade, oamenii au vrut să marcheze așa cum se cuvine „ Ora Pământului”.

Mediul în care ne creștem copiii ar trebui să fie o preocupare constantă în viața fiecăruia, iar cei care au organizat manifestarea de la Constanța îşi doresc ca, tot mai multe persoane, indiferent din ce colț al lumii fac parte, să realizeze importanța unui gest simplu.

“În această seară, în intervalul orar 20,30 – 21,30, ONG Mare Nostrum, împreună cu școli din Constanța, alături de constănțeni, serbăm Ora Pământului. Evenimentul are ca scop sensibilizarea consumatorilor de energie electrică în ceea ce privește emisia CO2 în atmosferă în urma procesului de producere a energiei electrice.” a declarat Anca Gheorghe, coordonatorul evenimentului.

Ceremoniile dedicate „ Orei pamântului” au ajuns deja la a 3-a ediție. Organizatorii speră ca ideea să devină una cât mai apreciată și astfel de evenimente să nu aibă loc doar o dată pe an.

Redactor: Andreea Barbu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *