vineri, septembrie 20, 2019
Acasă > Administratie > Pachete pentru pensionarii şi persoanele cu handicap din Năvodari înainte de Paşti

Pachete pentru pensionarii şi persoanele cu handicap din Năvodari înainte de Paşti

Primăria oraşului Năvodari continuă programul privind acordarea de pachete pentru pensionari, persoane cu venituri reduse şi persoanele cu handicap cu domiciliul în localitate. Astfel, înaintea Paştelui, echipe deja formate vor asigura buna desfăşurare a acestei activităţi.

În acest sens, primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, în conformitate cu HCL nr. 274/30.11.2009, dar şi prevederile Legii 215/2001 privind administraţia publică locală a dat dispoziţia, înregistrată cu nr. 410/28.03.2012 pentru desfăşurarea acţiunilor de acordare a pachetelor cu alimente înaintea Paştelui pentru persoanele defavorizate care au domiciliul în oraş.

„Primăria Năvodari acordă pachete tuturor persoanelor defavorizate din oraşul Năvodari cu ocazia sărbătorilor de Paşti 2012, în perioada 09-12.04.2012”, precizează primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei.

Persoana desemnată să se ocupe de derularea în bune condiţii a acestei activităţi este Elena Gogioman.

În ceea ce priveşte locaţiile de unde persoanele care au venituri reduse din oraş, administraţia condusă de Nicolae Matei a stabilit ca acestea să fie distribuite din următoarele puncte: Casa de Cultură „Pontus Euxinus” pentru persoanele al căror nume de familie începe cu literele A – D, Casa Căsătoriilor pentru pensionarii al căror nume începe cu litera E – O. De asemenea, pensionarii al căror nume începe cu litera P – Z îşi vor putea primi pachetele cu alimente de bază înaintea Paştelui din incinta Club TSP Ecoterm. Mai mult, de la Cantina Socială, în perioada stabilită prin dispoziţie de primar îşi vor putea ridica pachetele persoanele încadrate în grad de handicap, beneficiarii de ajutor social şi persoanele care beneficiază de cantina socială.

Mai trebuie spus că un pachet conţine o sticlă cu ulei, ouă, un pui şi făină, toate alimente de bază necesare pe masa de sărbători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *