Pacienţii Spitalului Clinic Judeţean Constantă vor fi răsfăţaţi cu delicatese culinare în ultima zi a anului. Pentru a-i face să se simtă cât mai confortabil de Revelion, conducerea firmei care asigura hrana pentru pacienţi a decis să îi servească cu un meniu deosebit compus din preparate tradiţionale .Pacienții Spitalului Județean de Urgenţă Constantă vor avea un meniu special în noaptea dintre ani. Pentru a-i face să uite, fie şi pentru câteva momente, că petrec sărbătorile pe patul de spital, conducerea firmei care asigura hrana pentru pacienţi le-a pregătit acestora un meniu festiv. Friptura de porc, peştele sau salata beof sunt doar câteva dintre bunătăţile pe care le vor servi pacienţii. Bolnavii care sunt la regim vor avea parte de un meniu diferit de restul pacienţilor, dar asta nu înseamnă că mâncărurile nu vor fi delicioase.Cu ocazia noului an, Petre Preda, patronul firmei care asigură hrana pentru pacienţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgență Constanţa şi ai Spitalului de Boli Infecţioase le urează tuturor pacienţilor: “Un călduros la mulţi ani şi însănătoşire grabnică!”