luni, 10 august 2020
Acasă > Eveniment > Pakistanez prins de autorități în P.T.F. Ostrov. Dorea să intre ilegal în România

Pakistanez prins de autorități în P.T.F. Ostrov. Dorea să intre ilegal în România

pakiRiscurile pe care și le asumă unii oameni pentru a ajunge în Europa de Vest continuă să uimească. Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Ostrov un depistat, ascuns sub un camion, pe roata de rezervă, un cetăţean pakistanez, care intenţiona astfel să intre ilegal în România, informează Garda de Coastă.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 18.00, în P.T.F. Ostrov – Garda de Coastă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un cetăţean turc care conducea un ansamblu auto, format din cap tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în Turcia.
Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă sub camion, pe roata de rezervă a semiremorcii, o persoană de sex masculin. Tânărul, care nu avea documente de identitate asupra sa, a declarat că este cetăţean pakistanez, are 23 de ani și s-a ascuns sub ansamblul auto cu scopul de a ajunge în Italia, la prieteni.

Conform protocolului româno – bulgar, cetățeanul pakistanez și șoferul camionului au fost preluați de autorităţile de frontieră din R. Bulgaria în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Sursa: observator.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *