Acasă > Politica > Palaz i le pregăteşte lui Mazăre

Palaz i le pregăteşte lui Mazăre

Prefectul va lua asfaltările realizate de către Primăria Constanţa la bani mărunţi şi va continua dezvăluirile legate de afacerea Fin.Co.Ge.Ro.

Prefectul Claudiu Palaz a declarat, ieri, în cadrul unui briefing de presă, că, în cel mai scurt timp, se va ocupa de verificare lucrărilor de asfaltare realizate de către administraţia locală Constanţa. Prefectul a specificat că a luat această decizie în urma multiplelor plângeri venite din partea şoferilor, taximetriştilor, a locuitorilor municipiului Constanţa, în general, şi în urma sesizărilor proprii cu privire la lucrările de asfaltare realizate de către Primăria Constanţa. „Ne mai lăudăm cu asfaltările care sunt făcute în oraş şi care sunt praf! Toate intersecţiile sunt vălurite, suma de bani care se alocă este în jur de 12 milioane anual, iar lucrările sunt făcute cum sunt făcute. O să mă ocup personal de verificarea modului în care sunt realizate aceste asfaltări. Avem borduri care cad, zeci de panouri plasate în intersecţii, maşinile îşi rup roţile în gropi, iar primăria este vinovată pentru asta! Şi ei se laudă că au asfaltat străzi…”, a declarat prefectul. „Voi arăta tot ce s-a făcut în afacerea Fin.Co.Ge.Ro”

Palaz a amintit şi despre procesul pe care Primăria l-a pierdut cu firma de construcţii Fin.Co.Ge.Ro, menţionând că acest subiect „încă nu s-a încheiat”.
„I-am solicitat atunci să ia măsuri împotriva avocatului care nu a urmărit procesul şi a pierdut termenul de recurs. Nici până la ora actuală nu a luat nicio poziţie, dar să ştiţi că acest subiect nu este încheiat. Voi arăta cât de curând tot ce s-a făcut în afacerea Fin.Co. Ge.Ro. Aşa spune că doreşte să vândă Cazinoul pentru că are nevoie de bani la buget, dar pierde procesul pentru că nu urmăreşte termenul şi pune Primăria să plătească sume enorme către această firmă”, a declarat reprezentantul Guvernului în teritoriu.
De asemenea, prefectul a menţionat că, prin intermediul unui ziar local aflat în sfera sa de influenţă, primarul Radu Mazăre trimite turiştii de pe litoralul românesc pe cel bulgăresc.
Prefectul a făcut referire la faptul că în respectivul ziar, în ediţia de weekend, apar flyere cu oferte turistice de pe litoralul bulgăresc. În opinia lui Palaz, aceste oferte apar doar în ediţia de weekend
deoarece ele vizează în primul rând turiştii.
Sursa: CugetLiber.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *