Palaz, reacţie la scrisoarea de protest a investitorilor italieni: “Nu înţeleg de ce Fin.Co.Ge.Ro a simţit nevoia să sară în apărarea lui Mazăre”

În replică faţă de scrisoarea celor de la Fin.Co.Ge.Ro, care îl acuză pe prefectul Claudiu Palaz că dezinformează, acesta a precizat: Nu înţeleg de ce Fin.Co.Ge.Ro a simţit nevoia să sară în apărarea lui Mazăre. În conferinţa organizată de mine, în care am prezentat situaţia investiţiei celor de la Fin.Co.Ge.Ro, nu i-am atacat pe ei, ba dimpotrivă, am arătat ce nereguli consider că face primarul. Investitorilor chiar le-am transmis că îi sprijin dacă au nevoie. Prefectul a recunoscut că nu a permis participarea celor de la Fin.Co.Ge.Ro la conferinţa de prsă organizată de el pe tema acestei investiţii, în data de 2 iunie: Era conferinţa prefectului, nu înţeleg de ce să fi venit ei.

Dacă vroiau să facă o conferinţă, să o facă la ei, nu în Prefectură. Remintim că în data de 2 iunie prefectul Palaz a declarat, referitor la Fin.Co.Ge.Ro şi primarul Constanţei, Radu Mazăre: Primarul a acceptat să crească valoarea acestei lucrări de infrastructură pentru că a vrut, gândindu-se la ce urmează, acea compensare prin negociere directă. Prefectul nu se opune investiţiei. Primarul Mazăre încearcă să transforme lucrarea celor de la Fin.Co.Ge.Ro într-un business şi să fure din banii constănţenilor. Contractul nu este semnat de prefect. Contractul este semnat de şeful meu, Ion Negură. Mazăre a minţit. Problema nu este contractul, ci cum se derulează el. Dacă primarul Mazăre a considerat că acest contract nu este rentabil pentru constănţeni trebuia să ia măsuri, să facă recurs în termen, nu tardiv. Toate investiţiile de sistematizare ale lui Fin.Co.Ge.Ro se fac cu acordul şi cu aprobarea primarului”.

Sursa: www.replicaonline.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *