Acasă > Administratie > Nicușor Constantinescu acuză DNA de abuz

Nicușor Constantinescu acuză DNA de abuz

Nicușor Constantinescu se simte “vânat” de procurorii anticoruptie! Președintele Consiliului Local Constanța spune că nu se mai poate lucra în administrația publică locală, în condițiile în care procurorii DNA au ajuns să-I hărțuiască pentru fiecare semnătură. Astăzi, Constantinescu a fost înștiințat că Direcţia extinde cercetările într-un dosar în care acesta este acuzat de asocierea la un grup infracțional, alături de mai mulți angajaţi din CJC și de Adrian Gîmbuțeanu, şeful de la Drumuri şi Poduri. Mai mult, acesta susţine că abuzurile DNA s-au manifestat și asupra familiei sale, iar Nicușor Constantinescu este hotărât să-i acționeze în Instanță pe procurorii Anticorupţie.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanța este acuzat de înfăptuirea unui grup infracțional alături de alți 16 șefi din cadrul instituţiei, dar și de directorul Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, Adrian Gîmbuțeanu.

“Alt dosar 215/p/2013, de care am aflat că s-a extins  astăzi, și o să vă dau și o hotărâre de Consiliu Județean la care fac referire – Împăduriri, perdele forestiere, programul de protejare a drumurilor județene și comunale cu perdele forestiere, caravana estivală, achiziția de apartamente  pentru medicii pe care i-am adus la Spitalul Județean. L-am întrebat astăzi pe domnul procuror Bodean ce să fac eu acuma, să dau afară din apartamente medicii pe care abia i-am adus cu mari dificultăți, din Europa și din România, ca să deservească sănătatea cetățenilor din Constanța și să-I dau afară că așa vrea DNA-ul?” a spus președintele CJC Nicușor Constantinescu.

În timp ce Nicușor Constantinescu vine cu documente în sprijinul afirmațiilor sale, acesta îi acuză pe cei de la DNA că nici măcar nu l-au citat înainte de a fi săltat de mascați, din propria locuință. Mai mult decât atât! Abuzurile procurorilor anticorupție au mers până la familia acestuia, susţine Constantinescu.

„Când m-am trezit cu circul în casă, cu mascații și cu polițiștii de la DNA București, cu mașinile și cu girofarurile, la 7,30 dimineața fiul meu pleca la școală cu ghiozdanul în spate. Fără a avea mandat de percheziție asupra unui minor, fără a avea mandat în prezența unor părinți, eu sau soția mea, i-a fost luat ghiozdanul, a fost dezbrăcat și i s-a verificat ghiozdanul să nu aibă arme nucleare, droguri și muniție, așa cum  se spunea în mandatul de percheziție.” a afirmat președintele CJC Nicușor Constantinescu.

Potrivit președintelui CJC, toată această debandadă are tentă politică, iar în spatele acestor abuzuri se află nimeni altul decît președintele Traian Băsescu.

„Traian Băsescu nu știe să piardă, cred că nu știe să piardă! Pentru că el în zece ani și-a construit un sistem al acestor servicii care s-au infiltrat peste tot. Uitați-vă ce bugete au toate serviciile. S-au infiltrat peste tot și acum, când putea să-și îndeplinească visul de a lua pe oricine fără să-i fie teamă de nimeni și de nimic, mai are 211 zile și pleacă.” a mai spus președintele CJC Nicușor Constantinescu.

Redactor: Andreea Barbu.

One thought on “Nicușor Constantinescu acuză DNA de abuz

  1. intr-un stat de drept , cel suspectat ar trebui (daca tot da declaratii de presa) fie umil in fata legii si sa astepte decizia judecatorilor , sa fie linistit pentru ca nu este asa , e nevinovat.Astept demult o lege ANTIMAFIA in romania , pentru ca Politicul cu Mafia se hranesc reciproc din viata noastra , a Romanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *