Tuesday, 18 September 2018
Acasă > Eveniment > Parchetul Militar anchetează cazul tânărului din Năvodari care s-a împușcat cu arma din dotare

Parchetul Militar anchetează cazul tânărului din Năvodari care s-a împușcat cu arma din dotare

Circumscripția Teritorială Constanța a Parchetului Militar a început o anchetă în cazul tânărului caporal de 36 de ani, din Năvodari, care s-a împușcat cu arma din dotare.

Tragedia a avut loc ieri după-amiază la Unitatea Militară din Mamaia Sat. Cadrele medicale care au ajuns la fața locului nu au putut face nimic pentru bărbatul care a ales să-și ia viața. Gestul său i-a șocat pe apropiați, dar și pe colegii săi, care spun că  tânărul nu părea să aibă probleme.

“La data de 27 mai, în jurul orei 15.20, în timpul executării serviciului de pază la U.M. 02052 Mamaia Sat, caporalul Pricop Ionel s-a împușcat cu arma din dotare. Personalul unitatii a anunțat imediat serviciul unic de urgență 112, iar echipajul medical chemat la fața locului a constatat decesul militarului. Conform procedurilor, cazul e cercetat de către Circumscripția Teritorială Constanța a Parchetului Militar. Pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, la nivelul unității s-a constituit o comisie administrativă, condusă de șeful de stat major al Centrului 110 Comunicații și Informatică. Militarul, în vârstă de 36 de ani, era necăsătorit, angajat al M.Ap.N. din 2004 și nu a participat la misiuni in teatrele de operatii. La ultima testare psihologică susținută în anul 2018, militarul a fost declarat apt pentru serviciul militar”, se arată într-un comunicat al Forțelor Navale Române.

2 comentarii la “Parchetul Militar anchetează cazul tânărului din Năvodari care s-a împușcat cu arma din dotare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.