Acasă > Administratie > Parcul Industrial Medgidia așteaptă primii investitori

Parcul Industrial Medgidia așteaptă primii investitori

Consilierii locali din Medgidia sunt convocați joi, 12 iunie 2014, începând cu ora 18.00 la o ședință extraordinară unde vor dezbate două proiecte inițiate de primarul Marian Iordache.

La primul punct al ordinii de zi, consilierii vor adopta rectificarea bugetului local de venituri şi cheltuieli, pentru anul 2014, iar la punctul doi se vor pronunța cu privire la dezmembrarea unui teren, în suprafață totală de 776437 metri pătrați, ce aparţine domeniului privat al municipiului Medgidia și care este situat în intravilanul orașului.

“Suprafața respectivă este o parte din terenul pe care îl avem alocat pentru proiectul privind Parcul Industrial. Dorim să dezmembrăm un teren în suprafață de 106489 metri pătrați, care se află la ieșirea din satul Valea Dacilor înspre Medgidia, peste drum de puțul de apă. După dezmembrare, vrem să vindem cele 10,6 hectare la o licitație publică, pe care o vom organiza în luna iulie. Așteptăm la licitația respectivă să participe investitori care să dezvolte în zonă capacități de producție atât de necesare pentru municipiul nostru cât și pentru forța de muncă de aici. În afara locurilor de muncă pe care investitorii le vor crea pe cele 10,6 hectare, comunitatea locală va beneficia și de plata unor taxe și impozite pe care le vor plăti oamenii de afaceri către bugetul local”, ne-a declarat Marian Iordache(foto), primarul municipiului Medgidia.

Sursă foto:Cuget Liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *