sâmbătă, 8 august 2020
Acasă > Diverse > Paris Jackson a fost mutată într-o clinică specializată în tratarea depresiei

Paris Jackson a fost mutată într-o clinică specializată în tratarea depresiei

Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, a părăsit spitalul unde a fost internată, în urmă cu o lună, după tentativa de sinucidere şi s-a mutat la o clinică unde va urma un tratament contra depresiei de care suferă.

Fiica în vârstă de 15 ani a lui Michael Jackson se confruntă cu o depresie şi a încercat să se sinucidă pe 5 iunie. Aceasta şi-a tăiat venele şi a înghiţit mai multe pastile, informează contactmusic.com.

O sursă a declarat pentru revista People că Paris a fost internată în această clinică pentru că bunica ei, Katherine Jackson, care este tutorele său legal, şi mama biologică a tinerei, Debbie Rowe, cu care fiica regretatului star a reluat legătura recent, au decis că ea nu este pregătită să se întoarcă acasă.

“(Ele, n.r.) cred că Paris este încă un pericol pentru ea însăşi. Atât Katherine, cât şi Debbie vor ca ea să beneficieze de tot ajutorul specializat de care are nevoie”, a spus această sursă.

După moartea lui Michael Jackson, în 2009, mama acestuia, Katherine, în vârstă de 83 de ani, a fost numită tutorele celor trei copii ai starului – Paris, Prince Michael şi Prince Michael II, cunoscut şi ca “Blanket” -, conform dorinţei starului, exprimată în testamentul său. Bunica celor trei împarte custodia copiilor cu vărul acestora, TJ, care a devenit tutore temporar, după ce Katherine Jackson a fost dată dispărută, în luna iulie a anului trecut. Rudele lui Katherine Jackson au raportat absenţa acesteia după ce femeia nu i-a mai văzut pe nepoţii săi timp de 10 zile. Ulterior, mama lui Michael Jackson a spus că, în această perioadă, s-a relaxat într-o staţiune.

Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântăreţului şi câteva organizaţii de caritate. Avocatul John Branca şi producătorul muzical John McClain au fost numiţi administratori ai fondului, într-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp înainte de a muri.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei “intoxicaţii grave” cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray. Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare.

Katherine Jackson este implicată în această perioadă într-un proces, la Los Angeles, contra companiei organizatoare de concerte AEG, căreia familia Jackson îi reproşează că a dat dovadă de neglijenţă atunci când l-a angajat pe medicul Conrad Murray pentru a avea grijă de sănătatea lui Michael Jackson.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *