duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Sport > PariuriX.com îți oferă cel mai bun bonus la pariuri pentru Fortuna

PariuriX.com îți oferă cel mai bun bonus la pariuri pentru Fortuna

PariuriX.com a negociat cel mai profitabil bonus pentru pariuri online la Fortuna (D. ONJN 2159 / 28.08.2015), care poate fi accesat de către orice pasionat care nu are un cont deja deschis la acest operator. Dacă accesezi site-ul celei mai mari comunități de pariori din România vei găsi un ghid complet care îți explică cum să pui mâna pe un bonus exclusiv ce poate ajunge la o valoare totală de 1.550 RON!

Casa de pariuri Fortuna este preferată de zeci de mii de români,  deoarece se mulează perfect pe cerințele pasionaților de adrenalină de la noi din țară. Iată 10 motive care susțin această afirmație:

  1. Miza minimă percepută pe bilet sau pe linie de sistem este de numai $0.10 (10 cenți – adică mai puțin de 50 de bani);
  2. Depunerea minimă este de numai 25 RON;
  3. Poți închide pariurile prin intermediul funcției Turbo Cashout;
  4. Oferă bonus pentru pariuri multiple, la fel ca majoritatea agențiilor de cartier;
  5. Oferă bonusuri de fidelitate în valoare de 20 RON pentru pariurile de pe mobil (această ofertă poate fi accesată de către același parior de 10 ori);
  6. Propune cel mai interesant pachet de bun venit, în colaborare cu PariuriX.com (1.550 RON);
  7. Le permite pariorilor să depună și să retragă bani din contul online chiar din sucursale, prin serviciul Fortuna Cashpoint (fără să fie nevoie de nici un card de credit/debit sau cont bancar);
  8. Pe lângă oferta generoasă de pariuri (atât live, cât și pre-meci), la Fortuna putem paria și pe rezultatele campaniilor electorale sau pe deznodămintele emisiunilor de divertisment;
  9. La meciurile din Liga 1 avem peste 120 de opțiuni de pariere;
  10. Platforma web este extrem de prietenoasă și rapidă, fiind optimizată pentru orice computer sau dispozitiv mobile (Android, iOs sau Windows Phone).

Inspiră-te de la Duckadam și compania!

Dacă te-ai hotărât să iei bonusul exclusiv la Fortuna prin PariuriX.com, de ce să nu te inspiri din ponturile oferite de cea mai mare și mai activă comunitate de pariori din România?

Helmuth Duckadam, Florin Caramavrov, Ionuț Angheluță, Răzvan Codorean și Marius Huțu sunt numai câțiva dintre tipsterii care oferă ponturi zilnic pe site-ului comunității și în cadrul emisiuni PARIURI FĂRĂ SECRETE – care poate fi vizionată pe canalul de Youtube PariuriX.com.

De asemenea, poți intra pe forumul de discuții dedicat agenției Fortuna, acolo unde echipa PariuriX, alături de ceilalți membri ai comunității te așteptă pentru a-ți oferi sprijin și pentru a-ți furniza toate informațiile de care ai nevoie. Chiar și fondatorul comunității, Marius Cădar, este foarte implicat și activ în ceea ce privește rezolvarea rapidă a tuturor cazurilor disputate între pariori și case.

Ai auzit de Soccerkeep.com? Marius Cădar a catalogat acest portal ca fiind: „Cea mai bună unealtă a pariorilor contemporani,” datorită eficienței pe care o propune acest site de rezultate live, statistici avansate și ponturi matematice generate de un algoritm unic, care se bazează pe numeroși factori cum ar fi: timpi, număr de goluri, evoluția jucătorilor, locație, indisponibilități și așa mai departe.

 ÎNCASEAZĂ ACUM BONUSUL FORTUNA.RO și PACHETUL DE BUN VENIT DE PÂNĂ LA 1000 RON!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *