joi, 13 august 2020
Acasă > Politica > Partidul Conservator din Tulcea, are o nouă conducere

Partidul Conservator din Tulcea, are o nouă conducere

Constantin Chiriazic este cel care a preluat frâiele partidului, iar primul său proiect este deja în curs. Acesta dorește să creeze 2000 de noi locuri de muncă, pe care locuitorii județului le așteaptă de ani buni. Constantin Chiriazic este absolvent al Facultății de Chimie Alimentară și Tehnică Piscicolă. Printr- o repartiție guvernamentală, acesta a ajuns la Tulcea unde și-a desfășurat activitatea în plan profesional în cadrul unei singure întreprinderi, care se ocupa de prelucrarea peștelui sub formă de conservă. Acum, acesta a hotărât să intre în politică.

“Să-mi aduc o contribuție însemnată în ceea ce înseamnă crearea de locuri de muncă în investiții productive. Deci, adevărata investiție care vizează și creșterea nivelului de trai al oamenilor constă numai în investiții direct în producție”, a declarat Constantin Chiriazic, președintele PC Tulcea.

Dacă Tulcea este poartă de intrare în Delta Dunării, iar pescuitul a ajuns o activitate cu tradiției, noul președinte vrea ca măcar în al ”12-lea ceas”, această activitate să fie transformată complet și să poată crea acele 2.000 de locuri de muncă pe care locuitorii le așteaptă de mult timp.

“Unul care a lucrat 25 de ani într-un anumit sector, poate să aibă o recunoaștere vis-à-vis de alte persoane care au deschis o carte pentru prima dată, sau nu au fost angrenați într-o activitate economică corespunzătoare”, a mai spus Constantin Chiriazic, președintele PC Tulcea.

De asemenea, politicianul dorește ca în plan sportiv, Tulcea să redevină un oraș cu tradiție. Dar până atunci, acesta vrea să facă o rapidă evaluare a organizației municipale.

“Îmi doresc ca în fiecare unitate administrativ-teritorială din cadrul  județului să am propria organizație a Partidului Conservator. Deci, eu vreau să am 41 de organizații la nivelul județului și o organizație municipală puternică”, a declarat  Constantin Chiriazic, președintele PC Tulcea.

Chiriazic provine din rândurile UNPR. Acesta a activat în structurile de conducere ale progresiştilor la Tulcea în perioada septembrie – decembrie, 2010, însă în urma unor conflicte interne a demisionat, părăsind partidul.

R Denisa Stoenescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *