Partidul Mișcarea Populară a inaugurat sediul din Constanța

  •  
  •  
  •  
  •  

Liderul Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a inaugurat sâmbătă la Constanţa prima filială a formaţiunii politice şi a precizat, totodată, că în perioada următoare astfel de evenimente vor avea loc şi în alte judeţe.

“Este prima filială pe care o înfiinţăm azi, cea de la Constanţa. În aproape toate judeţele din ţară există responsabili care pregătesc constituirea filialelor în perioada următoare”, a declarat Tomac, într-o conferinţă de presă, exprimându-şi totodată speranţa că într-un timp foarte scurt se va reuşi înregistrarea PMP la Tribunal, primul termen fiind pe 22 august.

Liderul PMP a declarat că sunt aşteptaţi să se înscrie în partid toţi cei care împărtăşesc valorile de centru-dreapta.

“Partidul Mişcarea Populară se adresează românilor şi pentru că că ne-am asumat această identitate creştin-democrată, deci una de centru-dreapta, îi aşteptăm alături de noi pe toţi cei care împărtăşesc aceste valori. (…) Sigur, nu am făcut un secret din faptul că susţinem reformele demarate de preşedintele Traian Băsescu, pentru că, din nefericire, celelalte partide politice care au fost la un moment dat alături de preşedinte au luat alte direcţii şi nu mai sunt atât de solidare sau nu-şi mai revendică atât de mult această abordare. Sunt bineveniţi toţi cei care cred în PMP, indiferent de partidul din care au făcut parte sau mai sunt membri în momentul de faţă”, a afirmat preşedintele PMP.

Despre liderul PNL, Crin Antonescu, reprezentantul Mişcării Populare a spus că acestuia îi lipseşte responsabilitatea politică.

“Zilele acestea, l-am văzut pe un personaj absolut sinistru, din toate punctele de vedere, pentru că este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politică, pe numele său Crin Antonescu, candidatul la alegerile prezidenţiale din partea uniunii socialiste numite USL. Un om care s-a manifestat în mod deosebit în ultima perioadă prin ieşirile sale antieuropene, antidemocratice şi antiamericane. (…) Un asemenea comportament denotă lipsă de caracter, lipsă de viziune şi de responsabilitate politică”, a declarat Eugen Tomac.

Cu privire la premierul Victor Ponta, acesta a fost catalogat de către Tomac drept “incompetent”.

“Primul ministru Victor Viorel Ponta a venit anul trecut în faţa cetăţenilor români cu un program extrem de bine prezentat, deşi conţine o groază de enormităţi pentru că au promis, spre exemplu, un milion de locuri noi de muncă. Primul ministru a devenit de fapt primul brutar al ţării pentru că în loc de un milion de locuri de muncă pe care le-a promis, ne oferă zi de zi un milion de gogoşi cu zero TVA, asta e capacitatea lor. Să ai un Guvern cu 70% în Parlament şi să nu vii cu un program coerent în faţa cetăţenilor denotă incompetenţă curată”, a spus reprezentantul PMP.

Critici au fost adresate şi administraţiei constănţene care, potrivit lui Eugen Tomac, “a demonstrat cu vârf şi îndesat că este incapabilă să ofere o perspectivă europeană Constanţei şi locuitorilor judeţului”, cu privire la dezvoltarea staţiunilor litoralului.

Preşedintele filialei Constanţa a PMP, Claudiu Palaz, a afirmat că are ambiţia de a face ca organizaţia pe care o conduce să devină una de top şi a precizat că în mai puţin de o lună în partid au fost cooptaţi mai mulţi tineri “care au înţeles că un viitor curat nu poate fi construit decât activând într-un alt fel, într-un partid în care tinereţea nu este un handicap, ci un avantaj, deoarece tinereţea aduce o viziune proaspătă, curată şi novatoare asupra politicului”.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *