Acasă > Politica > Partidul Poporului Dan Diaconescu ar putea deveni cea mai bogată formaţiune politică din România

Partidul Poporului Dan Diaconescu ar putea deveni cea mai bogată formaţiune politică din România

Conducerea PP-DD solicită daune de 2 milioane euro fiecărui parlamentar care a părăsit partidul pentru a se înscrie în altul. Sunt vizați 27 de foști membri, iar printr-un calcul simplu, partidul ar avea de câștigat nici mai mult nici mai puțin de 54 milioane euro.  Toate aceste acțiuni au la bază o convenție încheiată între parlamentarii PP-DD și conducerea partidului.

“ N-am semnat așa ceva și nici nu am înțeles prea bine ce vor dânșii. Am candidat pe platforma Uniunii Ecologiste, în parteneriat cu acest partid.“ a declarat fostul deputat PP-DD, Mihai Tararache.

Liderul deputaților PP-DD este, însă, de altă parere.

“ Informațiile care mi-au fost furnizate mie personal nu îmi relevă că ar exista excepții. Ceea ce știu de la Secretariatul General este că sunt convenții încheiate între toți candidații noștrii care au candidat la alegerile din 9 decembrie 2012.“ a precizat liderul deputaților PP-DD, Daniel Fenechiu

Totodată, fostul deputat PP-DD Mihai Tararache, actual independent, nu acordă o mare importanță acțiunilor întreprinse de partidul lui Dan Diaconescu.

“Părerea mea de rău este că, în loc să vină cu proiectele pe care le-au promis, de interes pentru cetățeni, vin cu tot felul de chestii. “ a mai spus Mihai Tararache.

Trădarea pare să fie cuvântul de ordine în partid, iar parlamentarii care inițial au câștigat mandatul prin intermediul afilierii la PP-DD, au uitat ulterior de ajutorul pe care formațiunea politică l-a oferit și au plecat spre alte partide.

“ Domnul Tararache a trădat electoratul care a ales PP-DD. Domnul Tararache nu a câștigat Colegiul cu 51 la sută. a câștigat prin redistribuire, la mandatul său contribuind toate voturile, atât la nivel județean cât și la nivel national, către PP-DD. “ a adăugat Daniel Fenechiu.

Prima persoană care va fi chemată în judecată va fi senatorul Tudor Barbu. Conducerea partidului va depune la Senat demisia în alb semnată de Barbu concomitent cu parafarea convenției privind despăgubirile de 2 milioane de euro.

Autor: Silviu Calotă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *