duminică, februarie 23, 2020
Acasă > Eveniment > Patru persoane au murit și 12 au fost rănite după ce un autocar s-a răsturnat

Patru persoane au murit și 12 au fost rănite după ce un autocar s-a răsturnat

Patru persoane și-au pierdut viața după ce un autocar în care se aflau și copii a fost implicat într-un accident între Brașov și Făgăraș. Autocarul s-a răsturnat. A fost declanșat planul roșu.

Unul dintre decedați este un copil. Un adult și un copil primesc îngrijiri medicale sub cod roșu. Accidentul s-a petrecut în dreptul localității Perșani. În autobuz se aflau 30 de persoane.

La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe. Sunt cel puțin 30 de persoane care intervin pentru prim-ajutor. S-a cerut intervenția elicopterelor SMURD.

Ciprian Sferja, purtătorul de cuvânt ISU Braşov, a afirmat că în autocar ar fi fost 25 de persoane, însă şi acum se intervine pentru descarcerea persoanelor şi acordarea primului ajutor.

“Trei adulţi şi un copil au decedat, iar alte 12 persoane sunt rănite. S-a pus în aplicare planul roşu de intervenţie”, a spus aceasta, adăugând că zona în care a avut loc accidentul este una dificilă cu multe curbe, în care au mai avut loc accidente în trecut.

Accidentul a avut loc în zona localităţii braşovene Perşani. La faţa locului ar fi fost solicitată intervenţia a două elicoptere SMURD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *