Acasă > Administratie > PDL Constanţa mai pierde un consilier judeţean

PDL Constanţa mai pierde un consilier judeţean

Organizaţia judeţeană PDL Constanţa continuă procesul prin care-şi pierde membrii de partid. Astăzi, consilierul judeţean Corina Gheorghe a anunţat cu puţin timp în urmă că demisionează din PDL şi din Consiliul Judeţean Constanţa.
„Am luat o hotărâre fermă şi o voi respecta. Aşa cum am făcut de atâtea ori, atât în politică, cât şi atunci când am avut de îndeplinit sarcini profesionale”, a menţionat Corina Gheorghe într-un comunicat de presă.
„Începând de astăzi renunţ la calitatea de membru al PDL. Iau aceasta decizie, ferm şi fără echivoc, din motive personale, dar îmi menţin, în acelaşi timp,  drumul către dreapta scenei politice. Îmi respect foştii colegi democrat-liberali, dar nu pot accepta direcţia aleasă de cel care ar fi trebuit, astăzi, să fie principalul partid de opoziţie din România. Ruptura cu acest trecut politic este una definitivă şi de aceea am demisionat şi din funcţia de consilier judeţean al PDL. Cred că este un gest de onoare faţă de colegii mei. Consider că mi-am făcut cu demnitate datoria însă regret că nu am putut face opoziţia pe care guvernul actual o merită”, a menţionat Gheorghe în comunicatul remis presei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *