Acasă > Politica > PDL Constanţa se laudă cu noi membri

PDL Constanţa se laudă cu noi membri

Bucurie mare în rândul democrat-liberalilor constănţeni care, într-un cadru festiv, au ,,oficializat” relaţia cu noii colegi de partid. Conform unui comunicat remis presei, preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru împreună Constantin Chirilă – președintele organizației municipale, au înmânat 60 de carnete de partid proaspeţilor democrat-liberali. ,,De altfel, astfel de acțini au avut loc în mai multe rânduri, de la începutul anului peste 700 de noi membri primind carnete de la PDL Constanța”, se laudă pedeliştii. În opinia conducerii PDL Constanţa, în partid încep să revină atât foştii colegi, care au părăsit formaţiunea politică în trecut, dar şi forţe noi, ,,oameni care au o atitudine critică faţă de Guverul USL şi de măsurile incorecte pe care acesta le-a luat, dar şi nemulţimiri referitoare la administraţia Mazăre şi la dominaţia cu iz dictatorial a PSD în judeţul Constanţa”.
„Suntem mulţumiţi când observăm faptul că PDL reprezintă, în continuare, un partid în care constănţenii pot avea încredere, iar acest lucru s-a văzut în umărul de înscrieri înregistrate de la începutul acestui an. În acest oraș sunt oameni care iubesc Constața nu doar Mamaia”, a declarat Constantin Chirilă, liderul filialei municipale Constanţa a PDL.
La rândul său, senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene PDL Constanţa, a declarat: „Astfel de momente repezintă o mare bucurie. Vin forţe noi în PDL Constanţa, iar echipa se întăreşte. Din discuţiile cu noii colegi am observat că nemulţumirea lor are la bază promisiunile neîndeplinite ale Guvernului USL, dar şi faptul că, în România, cei din clasa mijlocie, oamenii care muncesc, sunt împovăraţi, plătesc taxe şi impozite mari, dar statul nu îi ajută cu nimic”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *