Acasă > Social > Pe 12 și 13 iunie, copiii au acces gratuit la Aqua Magic

Pe 12 și 13 iunie, copiii au acces gratuit la Aqua Magic

Asociația Culturala Wild Art a început o colaborare cu Parcul de Distracții Aqua Magic, colaborare ce va avea rolul să promoveze în stațiunea Mamaia forme noi și inedite de distracție, care, alături de apă, plajă, tobogane, terase și cluburi vor întregi peisajul estival.

Prima acțiune culturală va fi inaugurarea unei galerii subacvatice de artă în piscina parcului Aqua Magic, unde, trei artiști de marcă, Doru Axinte, Costel Pătrășcanu și Leonte Năstase vor fi “băgați la apă”. Toate informațiile legate de această inovatoare galerie subacvatică, unică în România, vor fi detaliate in cadrul unei conferinte de presa ce va organizata miercuri.

Estivala culturală va deschide și campania “Iarna citești povești, vara le trăiești”…la Aqua Magic, campanie dedicată tuturor copiilor. Aceștia vor beneficia de gratuitate la intrarea în Aqua Magic pe data de 12 și 13 iunie, urmând mari reduceri până în luna septembrie. Va fi inaugurat un nou spațiu dedicat celor mici,” Distracție la nisip”, spațiu care va îmbina plaja cu atracțiile parcului de distracții, mult nisip, jucării, piscine, colace și hamace.

Vor mai avea loc expoziții de costume de baie de epocă, body painting,teatru, concerte, acțiuni de promovare a instituțiilor culturale din Constanța și multe alte surprize, la timpul lor deconspirate.

În perioada 12, 13 iunie, copiii beneficiază de gratuitate în parcul Aqua Magic, iar după 14 iunie, deschiderea oficială a parcului, marcată și de începerea show -ului matinal “Distracție la maxim cu Bursucu’ și Hari”, pâna pe 21 iunie, între orele 9. 30 și 10, gratuitate tuturor, de la mic la mare.

Tot în luna iunie, cadrele didactice pot răsplăti elevii serbând sfârșitul anului școlar la Aqua Magic. Vizionarea Galeriei de artă subacvatică este gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *