Pe cine susţine PNL Constanţa la şefia ANR şi Radionav

  •  
  •  
  •  
  •  

Liberalii constănţeni s-au reunit astăzi în şedinţa Biroului Politic Judeţean pentru a lua o serie de decizii. Printre acestea, liderii PNL Constanţa au stabilit şi care sunt propunerile pe care le vor înainta Ministerului Transporturilor pentru ocuparea funcţiilor de director la Autoritatea Navală Română (ANR) şi Compania Naţională de Radiocomunicaţii Navale SA, instituţie cunoscută majorităţii ca Radionav.
Deşi funcţia de director general al Radionav a fost dorită de mai mulţi liberali, unii dintre ei renunţând pe parcurs, astăzi, în unanimitate membrii Biroului Politic Judeţean al PNL Constanţa au votat pentru promovarea pe această funcţia a fostului consilier judeţean Gabriel Monea. Contactat telefonic, acesta a confirmat că reprezintă propunerea PNL Constanţa pentru şefia Radionav. ,,Au fost mai mulţi aspiranţi la această funcţie. Alături de candidatura mea au mai fost şi cele depuse de domnul Breha, dar şi de fiul fostului director al instituţiei, Lucian Lotreanu. E drept că am obţinut unanimitate de voturi, dar se ştie că acesta este un vot de principiu, iar orice propunere avansată la minister are nevoie de susţinere politică. Urmează ca propunerea să fie înaintată Ministerului Transporturilor şi apreciaz că aproximativ o lună de zile vor dura toate formalităţile până la emiterea ordinului de numire”, ne-a declarat în exclusivitate Gabriel Monea.

În altă ordine de idei, pentru conducerea ANR, liberalii au votat în unanimitate promovarea în funcţia de director general a lui Mihai Andrei, cel ce a coordonat cu ani în urmă activitatea Petrominului. Surse din PNL Constanţa ne-a declarat că pentru această funcţie nu au mai existat candidaturi depuse, deşi se zvonea că fostul şef al ANR, Andrian Mihei, ar dori să revină pe post, iar liderii judeţeni l-ar susţine. Cert este că, în prezent, Mihei este plecat din ţară, iar între timp se pare că s-a răzgândit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *