sâmbătă, 19 septembrie 2020
Acasă > Social > Pensiile vin înaintea sărbătorilor

Pensiile vin înaintea sărbătorilor

În cursul acestei luni, pensionarii își vor primi banii în avans, înaintea Sărbătorilor de Iarnă. Anunțul a fost făcut astăzi de miinistru Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb.

“Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice a făcut demersurile necesare pentru a achita drepturile cuvenite beneficiarilor sistemului public de pensii în avans, în perioada 11 – 24 decembrie, prin intermediul CN Poșta Română SA “, a declarat Rovana Plumb.

“În ceea ce îi priveşte pe beneficiarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu, plata drepturilor va fi asigurată la ghişeele subunităţilor poştale până în data de 30 decembrie (în cazul celor avizaţi la domiciliu). De asemenea, referitor la drepturile achitate prin intermediul băncilor (este vorba de băncile care au încheiate convenţii cu CNPP), aceste drepturi vor putea fi încasate la aceleaşi date ca în lunile anterioare, până în sarbatorile de iarnă”, precizează MMFPSPV într-un comunicat de presă.

În sistemul public de pensii sunt înregistraţi 5.186.000 de beneficiari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *