Pensionarii beneficiază de bilete de tratament

  •  
  •  
  •  
  •  

Pensionarii pot încă să beneficieze de tichetele acordate de Casa Județeană de Pensii (CJP) Constanța. Au mai rămas 85 de bilete disponibile, așa că cei care vor să petreacă câteva zile de odihnă și tratament în stațiunile din țară ar trebui să își facă bagajele. Ultima plecare de luna aceasta este în intervalul 3-4 aprilie, iar destinațiile sunt din toate colțurile țării, începând de la stațiunile 1 Mai sau Saturn și până la Tușnad sau Govora.

“Contractele încheiate de Casa Națională de Pensii Publice cu unitățile hoteliere doar ce au fost semnate, astfel încât, în această săptămână, doar ce am intrat în posesia acestor bilete de tratament. ” a spus Kristina Mutiș, purtătorul de cuvânt al CJP Constanța.

Reprezentanții Casei de Pensii vă spun cu ce documente trebuie să vă prezentați pentru a ridica biletul pentru stațiune.

„Cei dornici să intre în posesia biletelor de tratament trebuie să prezinte o cerere tip însoțită de o trimitere medicală în dublu exemplar de la medicul de familie, o copie după documentul de identitate și un talon de pensie.” a precizat Kristina Mutiș purtătorul de cuvânt al CJP Constanța.

Chiar dacă nu au prea mult timp la dispoziție pentru pregătiri, destui constănțeni s-au prezentat  la ghișeul Casei Județene de Pensii.  Măcar o dată pe an să aibă parte de odihnă și recreere, ca să nu mai vorbim despre tratamentele pentru diverse afecțiuni ale bătrâneții, pentru care altfel ar trebui să plătească toată pensia.

Redactor: Andreea Barbu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *