Acasă > Eveniment > Percheziții în județele Mureș, Bistrița-Năsăud și Cluj

Percheziții în județele Mureș, Bistrița-Năsăud și Cluj

Polițiștii au realizat, în această dimineață, 41 de percheziții în județele Mureș, Bistrița-Năsăud și Cluj, la societăți comerciale și la locuințele unor persoane suspectate că ar fi produs și comercializat în afara antrepozitului fiscal produse accizabile, în special alcool, prejudiciul fiind de 100.000 de euro.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Mureș, 41 de percheziții au loc, în această dimineață, în Mureș, Bistrița-Năsăud și Cluj, pentru probarea activității infracționale a mai multor persoane suspectate de infracțiuni de evaziune fiscală cu produse accizabile, într-un dosar penal instrumentat de Serviciul de Investigare a Fraudelor din IPJ Mureș, sub supravegherea Parchetului Tribunalului Mureș.

Conform sursei citate, perchezițiile au loc la sediile a 12 societăți comerciale și la locuințele unor persoane care ar fi produs, achiziționat și comercializat în afara antrepozitului fiscal produse accizabile, în special alcool. Prejudiciul estimat de anchetatori până în prezent este de 100.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *