Acasă > Eveniment > Percheziţii în judeţul Constanţa

Percheziţii în judeţul Constanţa

În această dimineaţă, poliţiştii din Constanţa efectuează 34 de percheziţii la mai multe societăţi comerciale şi persoane bănuite că au creat un prejudiciu estimat la 800.000 de euro, prin fapte de evaziune fiscală şi spălare de bani. 90 de poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, efectuează 34 de percheziţii la locuinţele mai multor persoane şi sediile unor societăţi comerciale din judeţul Constanţa.

Sunt vizate 8 persoane bănuite că, în cursul anului 2014, ar fi comis mai multe fapte de evaziune fiscală şi spălare de bani, prin activităţi ilicite în domeniul materialelor reciclabile, comerţului cu cereale şi al construcţiilor. Cei în cauză urmează a fi conduşi la sediul IPJ Constanţa, pentru audieri.

Până în prezent, prejudiciul a fost estimat la 800.000 de euro. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale în cauză şi recuperarea prejudiciului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *