Percheziții în județul Constanța. Doua persoane reținute, în urma scandalului din Eforie Nord

Doi bărbați  au fost reținuți de polițiști, în urma scandalului care a avut loc recent la Eforie Nord, în apropierea plajei Belona.

Mai multe persoane s-au luat la bătaie, pe fondul unui conflict spontan.

”Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au efectuat trei percheziţii domiciliare într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Percheziţiile au avut loc în comunele Topraisar şi Mereni, din judeţul Constanţa, la locuinţele a trei bărbaţi şi o femeie, suspectaţi de comiterea respectivelor fapte.

La data de 23 iunie a.c., aceştia s-ar fi agresat fizic reciproc, tulburând ordinea şi liniştea publică, pe aleea Belona din oraşul Eforie.

În urma percheziţiilor au fost ridicate de către poliţişti diverse bunuri cu valoare probatorie.

Doi dintre bărbaţii cercetaţi în dosarul penal menţionat au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, conduşi şi încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere legală”, transmite IPJ Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *