Wednesday, 21 November 2018
Acasă > Eveniment > Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciu de peste 20 milioane de lei

Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciu de peste 20 milioane de lei

Poliția Română anunță că în această dimineață se efectuează 21 de percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în judeţul Prahova, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul publicităţii, transporturilor şi comerţului cu materiale de construcţii şi material lemnos.

Acțiunea este desfășurată de poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

”Din cercetări a reieșit că bănuiţii, în perioada 2011-2012, ar fi înregistrat în evidenţa contabilă şi ar fi declarat organelor competente achiziţii fictive de la societăţi comerciale cu comportament de tip „fantomă”, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 22.000.000 de lei.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti”, informează Poliția Română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.