sâmbătă, 4 aprilie 2020
Acasă > Eveniment > Percheziții la contrabandiști de țigări

Percheziții la contrabandiști de țigări

Polițiștii din Capitală au efectuat astăzi mai multe percheziții domiciliare la domiciliile unor persoane suspectate de contrabandă cu țigări.

La acțiune au participat polițiști din București sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, cu sprijinul de specialitate al I.G.P.R. — Direcția pentru Operațiuni Speciale, au desfășurat acțiuni specifice în vederea documentării activității unui grup infracțional specializat în contrabandă cu țigarete.

În fapt, polițiști din cadrul Secției 8, deținând informații conform cărora în zona unei piețe din sectorul 2 s-ar comite infracțiunea de contrabandă, au procedat la documentarea activității unui grup infracțional, format din șase persoane.

Astfel, la data de 15 decembrie a.c., au fost puse în executare 10 mandate de percheziție domiciliară, fiind găsite și ridicate în vederea cercetărilor aproximativ 600 de țigarete, de diferite mărci, ce nu aveau aplicate timbru fiscal emis de autoritățile române, suma de 9.000 de lei, 500 de euro, precum și mai multe tuburi de țigări, tutun vrac și telefoane mobile, fiind întocmite șase dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, cu trei persoane în stare de arest preventiv, asupra celorlalte trei fiind luată măsura arestului la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *