Percheziții la deținătorii ilegal de armament

  •  
  •  
  •  
  •  

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Constanţa au efectuat, joi, 4 august, două percheziţii domiciliare pe raza municipiului. Astfel, a fost documentată activitatea infracţională a lui Dragoş Claudiu P., de 37 de ani, din Constanţa. La aceiaşi dată poliţiştii SAESP au efectuat două percheziţii domiciliare pentru depistarea deţinătorilor ilegali de arme şi muniţii, ocazie cu care a fost identificat un pistol într-un autoturismul utilizat de către bărbatul menţionat anterior.

Totodată, cu ocazia percheziţiei la domiciliul persoanei bănuite, poliţiştii au identificat două autoturisme pentru care aceasta nu a putut prezenta documente justificative. Din verificările efectuate în aplicaţia furt de auto, a rezultat că unul dintre cele două autoturisme figura ca fiind sustras. Poliţiştii au ridicat arma de foc pentru continuarea cercetărilor şi au indisponibilizat cele două autoturisme.

Bărbatul este cercetat de poliţişti în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor. Cercetările vor fi continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *