sâmbătă, 19 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Percheziții la hoții de carburant

Percheziții la hoții de carburant

Poliţia Română efectuează, la această oră, 112 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Ialomiţa, Buzău, Brăila şi a municipiului Bucureşti, fiind vizate locuinţele unor persoane fizice, bănuite de comiterea de furturi de produse petroliere, precum şi depozite de colectare de ţiţei. Peste 100 de persoane vor fi conduse la audieri.

“La data de 7 octombrie a.c., sub coordonarea de specialitate a Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R., peste 650 de poliţişti din cadrul I.P.J. Ialomiţa, I.P.J. Buzău, I.P.J. Brăila şi D.G.P.M.B., precum și ofițeri specialiști ai D.I.F., D.A.E.S.P. și luptători S.I.A.S.-I.G.P.R., efectuează 112 percheziţii pe raza judeţelor Ialomiţa, Buzău, Brăila şi a municipiului Bucureşti. De asemenea, vor fi puse în aplicare 108 mandate de aducere. Percheziţiile sunt efectuate la locuinţele mai multor persoane, bănuite de comiterea de furturi de produse petroliere din rezervoare de pe raza judeţului Ialomiţa, precum şi la depozite de colectare de ţiţei”, au precizat oamenii legii.

În cadrul activităţilor, desfăşurate în două dosare penale instrumentate de polițiștii ialomițeni, sub supravegherea Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Urziceni și Slobozia, se urmărește depistarea bunurilor susceptibile a proveni din săvârșirea acestor infracţiuni și a bunurilor folosite la comiterea faptelor.

Prejudiciul estimat, până în prezent, se ridică la peste 1.800.000 de lei.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al D.I.P.I..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *