sâmbătă, septembrie 21, 2019
Acasă > Eveniment > Percheziții la Prefectura Suceava și la o primărie din județ

Percheziții la Prefectura Suceava și la o primărie din județ

Procurorul șef al DNA Suceava, Mihaela Mihai, a declarat  că la ora transmiterii acestei știri au loc percheziții la Prefectura Suceava și la Primăria localității Brodina, într-un dosar în care prefectul județului Suceava, Florin Sinescu, și primarul din Brodina, Vasile Melen, sunt urmăriți penal pentru abuz în serviciu.

OFICIAL: COMUNICAT DNA

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Suceava, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție, infracțiuni de serviciu, infracțiuni de fals,  comise în perioada 2012 – 2014.

În cursul zilei de 20.02.2015, ca urmare a obținerii autorizațiilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 7 locații situate în municipiul Suceava și comuna Brodina județul Suceava, dintre care 3 sunt la sediul unei instituții publice, iar restul la o societate comercială cu 3 puncte de lucru și la domiciliul unei persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *