duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > UPDATE: Percheziții la Slobozia

UPDATE: Percheziții la Slobozia

Zeci de poliţişti şi mascaţi au descins în această dimineață la Centrul de Transfuzii din Slobozia, unde mai mulţi medici şi asistente sunt acuzaţi de şantaj, abuz în serviciu şi delapidare. Oamenii legii verifică actele filă cu filă.

Poliţiştii din cadrul IPJ Ialomiţa efectuează, la această oră, percheziţii la persoane bănuite de abuz în serviciu, înşelăciune, fals intelectual, delapidare, şantaj şi instigare la fals. Astfel, peste 50 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa efectuează 9 percheziţii la diferite imobile de pe raza municipiului Slobozia, în baza delegării procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia.

Potrivit independentonline.ro, percheziţiile vizează nouă persoane, bănuite de comiterea infracţiunilor de abuz în serviciu, înşelăciune, fals intelectual, delapidare, şantaj şi instigare la fals. Pe numele celor în cauză au fost emise mandate de aducere, urmând să fie conduse pentru audieri la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia.

În afara sediului Centrului de Transfuzii, au mai fost percheziționate și domiciliile angajaților Centrului.

Sursă foto: independentonline.ro

Update:

Procurorii fac percheziţii la Centrul de Transfuzie Sanguină Ialomiţa, fiind vizaţi nouă medici şi asistente, suspectaţi că ar fi vândut flacoane cu sânge persoanelor care urmau să fie operate, transmite Mediafax.

Potrivit procurorului Andreea Culcearu, purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Slobozia, suspecţii ar fi vândut flacoanele cu sânge pentru sume cuprinse între 50 şi 100 de lei, iar dacă era vorba de grupe de sânge rare, suma cerută era mai mare. Cele nouă persoane au fost ridicate şi sunt audiate la sediul Parchetului Judecătoriei Slobozia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *