vineri, 14 august 2020
Acasă > Eveniment > Percheziții pentru combaterea evaziunii fiscale

Percheziții pentru combaterea evaziunii fiscale

Poliţiştii Serviciului Investigarea Fraudelor au organizat o acţiune pe linia combaterii evaziunii fiscale şi a punerii în circulaţie de produse contrafăcute. Astfel, poliţiştii au descins la domiciliul unei femei de 33 de ani din Constanţa.

La faţa locului, anchetatorii au descoperit încălţăminte şi accesorii purtând însemnele unor mărci protejate susceptibile a fi contrafăcute. Persoana în cauză oferea spre vânzare articolele prin intermediul unui site de îmbrăcăminte, fără declara veniturile astfel obţinute, cu consecinţa prejudicierii bugetului de stat, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

În urma percheziţiei au fost identificate şi ridicate de la domiciliul femeii mai multe produse în valoare totală de 10.000 lei. Cercetările se efectuează faţă de cea în cauză în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală şi contrafacere.

De asemenea, poliţiştii Serviciului Investigarea Fraudelor au efectuat verificări la trei societăţi comerciale, care îşi desfăşoară activitatea în Constanţa. Cu această ocazie s-a constatat că administratorii acestora au evidenţiat în documentele financiar contabile cheltuieli fictive în vederea diminuării bazei impozabile. Astfel, au fost întocmite 3 dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *