Acasă > Eveniment > Pericol în trafic. Tânăr fără permis, băut și drogat la volan

Pericol în trafic. Tânăr fără permis, băut și drogat la volan

Un tânăr din Constanța a fost depistat de agenții rutieri conducând un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și a unor substanțe psihoactive. În plus, bărbatul nu avea nici permis de conducere.

”La data de 3 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 1 au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Unirii din municipiul Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (concentraţie de 0.48 mg/l alcool în aerul pur expirat) şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Totodată, conducătorului auto i-a fost efectuat testul pentru consum de substanţe cu efect psihoactiv, acesta fiind pozitiv”, informează IPJ Constanța.

De asemenea, la data de 3 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Lumina au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Morii din localitatea Lumina, judeţul Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (concentraţie de 0.64 mg/l alcool în aerul pur expirat).

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze au fost întocmite dosare penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *