miercuri, ianuarie 29, 2020
Acasă > Social > Personal suplimentar la granițele României

Personal suplimentar la granițele României

Politia de FrontieraPoliția de Frontieră Română ia măsuri pentru fluidizarea traficului în perioada sărbătorilor de iarnă prin punctele de frontieră.

Pentru reducerea timpilor de așteptare și asigurarea unui control eficient și operativ, IGPF a decis suplimentarea personalului până la capacitatea maximă.

IGPF subliniază că 3.000 de polițiști de frontieră acționează zilnic la nivelul întregii frontiere și că numărul acestora va fi suplimentat cu efective de rezervă și intervenție.

În același timp, Poliția de Frontieră Română recomandă tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniță, astfel încât să se preîntâmpine apariția suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea, din cauza unui număr mare de călători, într-un timp foarte scurt.

Românii au la dispoziție și numărul de telefon 021.9590 unde pot semnala diferite aspecte despre modul în care a fost efectuat controlul la trecerea frontierei.

Potrivit IGPF, sesizările vor fi preluate de către polițiștii de frontieră care vor acționa în consecință, legal, de la caz la caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *