Peste 150 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul FC Viitorul- Dinamo

  •  
  •  
  •  
  •  

FC Viitorul va juca în acest weekend împotriva formației Dinamo în cadrul etapei a 3-a a Ligii I la fotbal. Întâlnirea este programată duminică, de la ora 18.00, pe Stadionul Central din Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 16.30.

Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Constanța recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porților de acces.

De asemenea, suporterii sunt sfătuiți să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Întâlnirea dintre FC Viitorul are loc după ce Dinamo a încheiat la egalitate meciul disputat aseară cu formația spaniolă Athletic Bilbao, în prima manșă a turului al treilea preliminar al Europa League la fotbal.

Scorul a fost scor 1-1 (0-1).

În aceeași fază a competiției Ligii Campionilor, FC Viitorul a învins, miercuri,  formația cipriotă APOEL Nicosia cu scorul de 1-0, pe Stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *