duminică, 9 august 2020
Acasă > Sport > Peste 700 de jandarmi şi poliţişti vor asigura ordinea publică la meciul Steaua Bucureşti-Vardar Skopje

Peste 700 de jandarmi şi poliţişti vor asigura ordinea publică la meciul Steaua Bucureşti-Vardar Skopje

Peste 500 de jandarmi şi 200 de poliţişti vor acţiona marţi pentru menţinerea ordinii publice cu ocazia meciului de fotbal dintre Steaua Bucureşti şi Vardar Skopje, din preliminariile Champions League, meci care se va disputa pe stadionul ‘Arena Naţională’.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18,15, doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Poliţia Capitalei va acţiona pentru menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, prin prevenirea manifestărilor violente, a actelor de vandalism sau a altor fapte antisociale.

Poliţiştii vor acţiona atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră. În acest sens, poliţiştii bucureşteni vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto, precizează Poliţia Capitalei.

Potrivit Jandarmeriei Capitalei, suporterii pot achiziţiona bilete de intrare şi în ziua desfăşurării partidei, de la casa de bilete din b-dul Basarabia, până la ora 17,45 şi de la casele de bilete din b-dul Pierrre de Coubertin şi str. Maior Ion Coravu, până la ora 20,45.

Sursa: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *