Peste 800 de elevi, participanți la concursurile ISJ

  •  
  •  
  •  
  •  

Sâmbătă, 26 aprilie, s-au desfășurat patru concursuri școlare pentru elevii din învățământul primar, gimnazial și liceal. Competițiile au fost organizate de Inspectoratul Școlar Județean, iar la ele au participat aproape 800 de elevi.
Astfel, de la ora 9.00, s-a desfășurat etapa locală a Concursului de chimie „Raluca Rîpan”, la care au participat 312 elevi ai claselor a VII-a.
Tot de la ora 9.00, 70 de elevi ai claselor IX-XII au participat la Olimpiada de tehnologie a informației, etapa județeană.
Pentru elevii claselor V-VIII, s-a desfășurat, începând cu ora 9.00, la Școala Gimanzială Nr. 43 „Ferdinand”, proba scrisă a Olimpiadei județene de limba engleză la care au participat 380 de elevi.
Totodată sâmbătă a avut loc și o competiție sportivă, începând cu ora 9.30, pe stadionul „Badea Cârțan”. Aici s-a desfășurat etapa zonală la oină pentru băieții de nivel gimnazial. La această competiție, organizată în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, sunt așteptați elevi din județele Constanța, Brăila, Galați, Vrancea și Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *