Peste două mii de cereri pentru acordarea ajutorului de încălzire au fost depuse în județul Ialomița

  •  
  •  
  •  
  •  

Locuitorii din Slobozia își pot depune în continuare la Primărie, cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire pentru sezonul rece. Pentru a beneficia de acest ajutor, indiferent dacă este vorba de gaze naturale, energie electrică sau lemne, venitul net pe membru de familie trebuie să fie de 615 lei, atât în cazul familiilor, cât și în cazul persoanelor care locuiesc singure.

„Spre deosebire de anul trecut, numărul de cereri pentru ajutorul de încălzire, a scăzut, dar cetățenii pot în continuare depune cereri pentru ajutorul de încălzire până pe data de 20 a fiecărei luni“, a declarat Luminița Munteanu, directorul Serviciului Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Slobozia.

Până în acest moment, la Primăria Municipiului Slobozia, au fost depuse 2.161 de cereri pentru ajutorul de încălzire, din care 1.930 de cereri au fost depuse pentru gaze naturale, 116 cereri au fost pentru lemne, și 115 cereri pentru energie electrică. Valoarea minimă a ajutoarelor de încălzire este de 20 de lei pentru gazele naturale, 48 de lei pentru energia electrică și 16 lei pentru lemne.

Autor: Denisa Stoenescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *