duminică, decembrie 8, 2019
Acasă > Eveniment > Peste două tone de motorină, confiscate la Bănesa

Peste două tone de motorină, confiscate la Bănesa

Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Băneasa au oprit pentru control un tractor cu remorcă unde au găsit opt recipiente metalice, iar în atelajul hipo au descoperit două recipiente metalice, toate încărcate cu produs petrolier cu miros specific de motorină. Evenimentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 23.40. În tractor se aflau Cristian Z. în vârstă de 35 ani şi Petrică B. M. de 32 ani, iar atelajul hipo era condus de Cirstian C.M. de 19 ani. Aceştia nu au putut prezenta document justificative.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că cele două tone de motorină aflate în cele zece recipiente metalice au fost achiziţionate de cei trei bărbaţi cu ajutorul unui complice, Petrică C., în vârstă de 40 de ani, de la un vapor care naviga pe fluviul Dunărea.

Poliţiştii de frontieră au confiscat cele două tone de motorină şi îi cercetează ce cei patru bărbaţi, domiciliaţi pe raza judeţului Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *