Petrecere cu peste 1.000 de persoane, organizată pe litoral. Propunere a Organizației Patronale RESTO Constanța

  •  
  •  
  •  
  •  

Asociaţia Patronală a Restaurantelor, Cafenelelor, Barurilor, Cluburilor, Saloanelor de Evenimente şi Beach Barurilor (RESTO) Constanţa propune autorităţilor organizarea în luna iulie a unui eveniment pilot pe litoral, după modelul unuia similar derulat în Olanda, la care să se permită accesul a peste o mie de participanţi, pe baza prezentării unui test COVID-19 negativ sau a certificatului de vaccinare.

”Se apropie Sezonul Litoral 2021 si nu dorim sa mai avem o vara fara evenimente!

În jur de 1.300 de persoane au participat la o petrecere organizată într-un club din Amsterdam, pentru a testa riscurile la care ar fi supusă populația în cazul ridicării restricțiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus, astfel încât autoritățile să ia cea mai bună decizie privind redeschiderea țării. Un astfel de eveniment ar putea avea loc și pe litoralul românesc.

Noi am înaintat deja această propunere către DSP Constanța!

Din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentele mari au fost anulate și nu e clar dacă în 2021 se vor putea ține concerte cu mii de participanți. În acest context, evenimente de la noi care au făcut tradiție, Untold sau Neversea, sunt puse sub semnul întrebării.

Dacă evenimentul nostru are rezultate proaste, o să înțelegem de ce trebuie să ținem în continuare închisă industria de evenimente. Dacă însă vom avea surpriza să dovedim că putem să facem un eveniment la care să participe, in coditii de siguranta, oameni care prezinta un test COVID ori certificat de vaccinare, sau teste rapide, cred că vom atinge două obiective importante. Unul, să putem să redeschidem industria evenimentelor și doi, putem să convingem și mai mulți oameni să se vaccineze”, a declarat Corina Martin, președintele de onoare al asociației.

Sursa: FB RESTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *