sâmbătă, 4 aprilie 2020
Acasă > Social > Petrecere de Halloween pentru copiii de la Centrele de plasament

Petrecere de Halloween pentru copiii de la Centrele de plasament

Inițiativa organizării acestei petreceri a aparținut copiilor, iar cei de la Asociația United Hands România, sprijiniți de câțiva parteneri și sponsori, nu au stat pe gânduri, organizând o întâlnire de Halloween, la care au participat 350 de copii, de la 11 centre de plasament din Constanța, Năvodari, Agigea și Techirghiol.  Evenimentul a avut loc în sala de sport a unui complex sportiv din Mamaia.

„ Acesta este primul eveniment de acest gen în ultimii patru ani. Am primit câteva telefoane de la copiii din diferite centre de plasament și ne-au întrebat “ Putem să avem un bal mascat? Și le-am spus –OK. ”  Și dacă tot venea ziua de Halloween, am decis să o facem astăzi. ”  a declarat Renee Crossman, vicepreședintele organizației United Hands România.

Cei mici au venit pregătiți, costumându-se în personaje care mai de care mai înfricoșătoare, dar și în prințese, prinți și zâne bune.

Petrecerea s-a întins pe mai mult de patru ore, timp în care micuții s-au distrat pe cinste, participând la diverse jocuri, pentru ca la final să primească multe cadouri.

Autor:  Paul Alexe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *