sâmbătă, ianuarie 25, 2020
Acasă > Sport > Petrolul-Steaua, un meci frumos, dar cu final urât

Petrolul-Steaua, un meci frumos, dar cu final urât

Formaţia Petrolul Ploieşti a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu deţinătoarea titlului, Steaua, în etapa a XXXIII-a, penultima a Ligii I. Meciul a fost unul spectaculos, deschis oricărui rezultat, cu faze de poartă în ambele tabere, pe parcursul celor 90 de minute.

Petrolul a aliniat următoare formațiePecanha – Alcenat, Geraldo, Hoban, Guilherme – Mustivar (Romario ’87), De Lucas – Priso, Albin (Camara ’82), Walter (Marinescu ’70) – Tamuz.

Steaua a folosit următorii jucători: Tătăruşanu – Varela, Szukala, Gardoş (Râpă ’52), Latovlevici – Pintilii, Prepeliţă – Ad. Popa, Chipciu, Tănase (Vâlceanu ’81) – Keşeru (Iancu ’46).

Arbitrul Ovidiu Hațegan, care a anulat corect două goluri marcate de gazde prin Toto Tamuz, care a comis henț la primul și a fost în poziție de off-side la cel de-al doilea, a arătat pe parcursul meciului șapte cartonaşe galbene: Albin ’19, Geraldo ’25, De Lucas ’76, Marinescu ’90+3 / Pintilii ’25, Varela ’68, Chipciu ’90+3.

La meci au asistat aproximativ 15.000 de spectatori, între care şi 600 de fani stelişti.

După ultimul fluier, steliştii s-au adunat la centrul terenului, s-au bucurat ironic, fapt care i-a iritat pe jucătorii echipei Petrolul Ploiești, care au iscat un mic scandal, cei mai activi fiind Pecanha şi Romario. Romario Pires a primit cartonaș roşu.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *