Piata de peste, la Navodari

Consiliul Local este chemat in sedinta extraordinara pentru a aproba darea in folosinta a unui teren in vederea construirii si amenajarii unei piete de peste

 Consiliul Local al orasului Navodari este convocat, maine, 28 septembrie, incepand cu ora 17.00 la o sedinta extraordinara, pe ordinea careia primarul orasului, Nicolae Matei propune, spre dezbatere si aprobare un singur proiect de hotarare. Este vorba despre proiectul privind darea in folosinta gratuita in administrarea Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pentru realizarea obiectivului de investitii “Piata de gros”.

La intalnirea programata sa se desfasoare in sala de sedinte a Casei Casatoriilor din oras este invitata sa participe si o delegatie din Macedonia, mai exact din orasul Krusevo, cu care Navodariul urmeaza sa se infrateasca. Primarul orasului Krusevo, Vasilco Damcheski va prezenta Consiliului Local orasul pe care il administreaza si cu care orasul Navodari urmeaza sa stabileasca relatii de colaborare pe mai multe domenii de activitate. Edilul de la Krusevo este insotit de consilierul Agapi Chunkoska si de presedintele Asociatiei Vlahilor din Macedonia, Mitko Kostov Papuli. Macedonenii au venit, astazi, la Navodari si vor pleca in data de 29 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *