Acasă > Sport > Picaj periculos

Picaj periculos

CSU Neptun Constanța a ratat șansa de a se îndepărta de zona fierbinte a clasamentului, în Liga Națională de handbal feminin. În etapa a 10-a, dobrogencele au pierdut disputa de la Slobozia, după o primă repriză în care au condus cu 8-6. Erorile din partea a doua, comise de oaspete, au facilitat victoria gazdelor, scor 22-17.

Cu un moral bun, după victoria clară obținută runda trecută în fața celor de la HC Zalău, handbalistele de la CSU Neptun Constanța au început bine partida de la Slobozia, cu Unirea.

La pauză dobrogencele conduceau cu 8-6 și perspectiva unui rezultat bun era tot mai clară. Din păcate, atacul a ratat enorm în partea secundă și meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 22 – 17.

Eșecul, grație și celorlalte rezultate ale rundei, a dus formația de la malul mării pe penultimul loc în clasament, cu doar 6 puncte.

În etapa a 10-a s-au mai consemnat rezultatele: Dunărea Brăila – HCM Baia Mare 21- 30, SCM U Craiova – CSM Ploiești 26 – 22, HC Zalău – Corona Brașov 25- 25, CSM București – HCM Roman 23 – 20 , U Cluj – Cetate Deva 31- 26 și Mureșul Tg. Mureș – HCM Rm. Vâlcea 21- 25.

În etapa viitoare, duminică 2 noiembrei, de la ora 12,00, CSU Neptun va juca,la Constanța cu U Cluj.

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *