luni, februarie 24, 2020
Acasă > Eveniment > UPDATE: Pietoni spulberați pe trecerea de la City Park Mall

UPDATE: Pietoni spulberați pe trecerea de la City Park Mall

Un tragic accident rutier s-a produs în municipiul Constanța. Evenimentul a avut  loc în zona City Park Mall din Constanţa, azi, în jurul orelor 13.30.

Potrivit primelor informaţii, se pare că un autoturism a intrat în plin în pietonii care erau angajaţi în traversarea carosabilului, pe marcajul special amenajat şi pe culoarea verde a semaforului, la intersecţia străzii Soveja cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.

În urma impactului, o persoană a decedat și cinci persoane sunt grav rănite. Din câte se pare, şoferului vinovat i s-ar fi făcut rău la volan. În urma impactului, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator.

Şoferul se afla la volanul unui Seat Leon, din câte se pare înmatriculat în Spania. Mai multe persoane sunt în stare de şoc.

Șoferul venea dinspre Palatul Copiilor spre Tomis 3. A forțat semaforul, a pierdut controlul mașinii și a intrat pe trecerea de pietoni de la City Park și pe scuarul din zonă.

Sursă foto: ziuadeconstanta.ro

Update:

Persoana decedată este un bărbat din Giurgiu. Acesta venise la Constanţa împreună cu soţia, cu maşina personală.

Maaşina celor doi soţi s-a stricat în Constanţa şi cei doi mergeau pe jos în căutarea unui bancomat pentru a scoate bani în vederea reparării autoturismului.

Şoferului vinovat de tragedie, un tânăr în jurul vârstei de 30 de ani,  i s-a făcut rău la volan şi a pierdut direcţia mers, lovind grupul de şase persoane.

Update – comunicat IPJ:

La ora 13.30, S.C. (un bărbat de 48 ani) a condus un autoturism pe strada Soveja dinspre bulevardul Mamaia către bulevardul Tomis în Constanţa şi ajungând la intersecţia cu bulevardul Al. Lăpuşneanu, se pare că din cauze medicale, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat pe scuarul din partea dreaptă a sensului său de mers, unde a accidentat 5 persoane care se aflau pe scuar: respectiv S. I. (un barbat, de 49 ani) decedat la faţa locului, B.A. (o femeie, de 22 ani), I.B.(un bărbat de 28 ani), G.A.( barbat, de 18 ani) şi un alt barbat de 36 ani. Toate celelalte persoane sunt rănite uşor.

 Update ora 19.00

Constantin Samrandache, bărbatul care se afla la volanul autoturismului Seat şi care a produs tragedia de astăzi, de la City Park Mall se numeşte Constantin Smarandache, are 48 de ani şi este din Bucureşti. Surse medicale au confirmat că şoferul a suferit un accident cerebral, însă diagnosticul exact va veni abia după efectuarea probelor de sânge complete, adica analize care pot dura mai multe săptămâni. Aceleaşi surse medicale au afirmat că bărbatul nu a suferit un infarct, că el se află în stare stabilă la Spitalul Judeţean Constanţa şi că va fi transportat la o clinică din Capitală. Tot medicii sunt cei care afirmă că şoferul care a omorât un om şi a rănit alţi patru a suferit o posibilă pierdere de cunosştinţă din cauza,  unei oboseli cronice acumulate în organism coroborate cu lipsa de odihnă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *