Plajă la început de octombrie

  •  
  •  
  •  
  •  

Cine spune ca marea nu poate fi frumoasa chiar si in luna octombrie? Ba dimpotriva. Este si frumoasa si calma numai buna de contemplat sau de ce nu de facut o baie in ea. Asta si-au spus si zeci de constanteni dar si turisti care au ajuns astazi in mamaia si care s-au bucurat din plin de un soare stralucitor si de o vreme care semana mai degraba de vara decat de toamna. Cei mai curajosi au facut si o baie, mai ales ca marea nu s-a racit inca .

In urma cu trei ani, la malul marii era urgie. Vantul sulfa cu putere iar pe mare era furtuna.
Anul acesta insa lucrurile stau cu totul altfel
stand up in care spun ca vara nu se lasa dusa parca. Astazi s-au inregistrat 24 de grade la  soare.O balaceala este de neratat pe o astfel de vreme.
Asta si-a spus si aceasta familie care a ajuns la mare cu afaceri dar care nu a putut  rezista tentatiei de a mai face o plaja si o baie in mare inainte sa se intoarca acasa.

Si nu au fost singurii care s-au bucurat din plin de vremea nesperat de frumoasa de astazi. Si acesti tineri au venit din Calarasi , la plaja.  Au aflat de la meteo ca va fi cald si nu au ratat  ocazia.

Nu toti cei care au ajuns insa pe plaja s-au si aventurat in mare. Unii au preferat plimbarea la picior, altii cu bicicletele ori trotinetele pe faleza. Cu totii insa s-au bucurat de plin de vremea superba

Iar meteorologii au vesti bune si pentru maine. Ne vom bucura din nou de vreme de vara  tarzie. Sunt asteptate 25 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *