vineri, septembrie 20, 2019
Acasă > Administratie > Ploi torențiale la Constanța. A fost activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Ploi torențiale la Constanța. A fost activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

RAJA Constanța precizează că, în urma atenționărilor meteorologice de cod galben de vânt puternic și averse torențiale, a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă în perioada 8-9 iunie.

În acest fel, echipele regiei vor interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor care pot apărea în funcționarea sistemelor operate.

Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, la nivelul comandamentului au fost constituite echipe de intervenţie, dotate cu toate utilajele necesare, care vor asigura permanenţa în toată această perioadă atât în municipiul Constanța, cât și în județ.

„Asigurăm toţi abonaţii societăţii că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei“, precizează reprezentanții RAJA.

Consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare sunt rugați să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul RAJA, la numărul de telefon: 0241.924.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *