Acasă > Comunicate > PMP cere eliberarea din funcție a prefectului județului Constanța, Radu Volcinschi

PMP cere eliberarea din funcție a prefectului județului Constanța, Radu Volcinschi

Scrisoare deschisă adresată premierului Victor-Viorel Ponta:

PMP CERE ELIBERAREA DIN FUNCȚIE A PREFECTULUI JUDEȚULUI CONSTANȚA, RADU VOLCINSCHI

      Domnule premier,

 

Vă cer de urgență, eliberarea din funcție a prefectului județului Constanța, Radu Volcinschi.

Motivul aceste solicitări are la bază „aptitudinile și vechimea” prefectului Volcinschi în încălcarea legii privind organizarea proceselor electorale.

Astfel, considerăm că, Volcinschi a fost numit în funcție de gruparea Mazăre-Constantinescu, pentru a frauda ALEGERILE EUROPARLAMENTARE din 25 mai. După cum se știe, prefectul, conform legii este cel care asigură organizarea alegerilor la nivel județean. Ori, în cazul lui Volcinschi suntem în situația proverbului românesc: „S-a pus lupul paznic la oi”. Când fac aceste afirmații mă refer la faptul că, Volcinschi este cercetat împreună cu alți complici într-un dosar penal, dosar care are ca obiect plângerea, formulată de subsemnatul, împotriva încălcării legii privind desfășurarea unui proces electoral din cadrul referendumului pentru desființarea județului Constanța organizat de către Consiliul Județean Constanța în data de 06.11.2011. Motivul acestei plângeri a fost:

– prelungirea cu o oră peste orele 20:00 a procesului de vot din secțiile de votare la solicitarea PSD, în dorința de a obține validarea referendumului.

Cu toate că, președintele BEC, judecătoarea Bojin Claudia a votat împotrivă și a facut precizarea că este nelegală această prelungire, Volcinschi Radu, împreună cu complicii, Bola Bogdan, Timofte Alexandru și Marin Laurentiu au votat împotriva legii.

Cum poate prezenta garanție acest prefect, care este omul de casă al PSD-ului( fost angajat al lui Nicușor Constantinescu, implicat în mai multe dosare de corupție), pentru respectarea și desfășurarea corectă a ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE, când, el însuși este cel care a încălcat și fraudat legea.

Am recurs la acest mijloc, în speranța că vă veți trezi în al 12-lea ceas și vă veți întoarce cu fața către constănțeni și, nu doar către gruparea Mazăre-Constantinescu, pe care o apărați cu atâta îndârjire.

Domnule premier Victor-Viorel Ponta vă cer de urgență să-l eliberați din funcția de prefect al județului Constanța pe numitul Volcinschi Radu.

Dacă nu veti face acest demers, vă voi considera părtaș la pregătirea fraudării ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE în județul Constanța, alegeri care se vor desfășura sub coordonarea unuia care are dosar penal, tocmai pentru faptul că, a fraudat un proces electoral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *