sâmbătă, 19 septembrie 2020
Acasă > Administratie > Policlinica Spitalului din Medgidia, reabilitată cu bani europeni

Policlinica Spitalului din Medgidia, reabilitată cu bani europeni

Primăria Municipiului Medgidia informează, prin intermediul unui comunicat de presă, că primarul Marian Iordache a semnat ieri contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale pentru proiectul „Reabilitarea infrastructurii, modernizarea, dezvoltarea și echiparea Ambulatoriului Policlinica Medgidia din cadrul Spitalului Municipal Medgidia”.

Proiectul vizează îmbunătățirea calității serviciilor de asistență medicală, prin modernizarea infrastructurii ambulatoriului și dotarea acestuia cu aparatură de ultimă generație. Beneficiarii acestui proiect sunt aproximativ 200.000 de cetățeni,  locuitori ai municipiului, precum și persoane din zonele limitrofe, deoarece Spitalul Municipal Medgidia deservește și cetățenii din localitățile învecinate, pe o rază de 25 kilometri.

„Consider că prin acest proiect deosebit de important pentru comunitatea locală va crește calitatea vieții cetățenilor din municipiu și din zonele învecinate, prin prisma faptului că vor putea beneficia de servicii medicale la standarde europene în Medgidia, servicii pe care momentan le pot primi în Spitalul Județean Constanța sau chiar în clinici private. Aceste servicii pot fi costisitoare, însă după finalizarea proiectului, cetățenii vor putea beneficia de ele la un cost cu mult mai redus” a declarat primarul Marian Iordache, se mai arată în comunicatul de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *